Category: České

0

Klasický guláš

Guláše uvaříme vždy více aby zbylo i na zítra k večeři Suroviny: cibule červená a zelená paprika česnek protlak sojové kostky vývar (mrkve, petržel,...

0

Palačinky

Palačinky jsou výborné s marmeládou, skořicí, cukrem i čerstvým ovocem. Z dezertu ale snadno uděláme hlavní jídlo pokud palačinky uděláme na slano. Perfektní jsou...

0

Výpečky

Na hrubo nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek rozprostřema na dno pekáče, zakápneme olejem a posypeme kmínem. Robi maso nakrájíme na nudličky (nebo...

čočka 0

Čočka na kyselo

Čočku namočíme alespoň na půl hodiny, ale klidně přes noc. Čočku uvaříme téměř doměkka s bobkovým listem a novým kořením, případně ještě s rozmarýnem....

0

Fazolová polévka

Přes noc namočíme půl kila drobných bílých fazolí. Uvaříme je s bobkovým listem doměkka a v druhém hrnci začneme smažit cibulku. Když začne zlátnout...

Editor Picks